Tämä vuosi on juhlavuosi

Vuosi 2016 on varsin erikoinen vuosi Soft Protectorille. Yritys täyttää tänä vuonna 25 vuotta! Siis perinteitä löytyy. Lisäksi teemme ehkä suurimman satsauksemme tuotteisiin koko historiamme aikana. Ympäristöä säästävä ja laadultaan korkealaatuinen linjamme jatkuu.

Vuosi  2016 on varsin erikoinen vuosi Soft Protectorille. Yritys täyttää tänä vuonna 25 vuotta! Siis perinteitä löytyy.

Lisäksi teemme ehkä suurimman satsauksemme tuotteisiin koko historiamme aikana. Ympäristöä säästävä ja laadultaan korkealaatuinen linjamme jatkuu.

Tuomme markkinoille kevään kuluessa kokonaan uutta teknologiaa edustavan tuotesarjan rautakaupoille ja kotitalouksille. Sarjaan kuuluvat monenlaisia tuotteita graffitin poistosta pensselin pesuun ja grillinpesusta kovien pintojen pesuun. Kaikki tuotteet ovat erittäin luontoystävällistä, tehoikkaita ja lisäksi vesipohjaisia ja turvallisia käyttää.

Myös perinteiset Softcare pyykinpesuaineet ovat uudistumassa. Ne tulevat olemaan luontoystävällisiä ja samalla entistä tehokkaampia irrottamaan likaa. Litran pyykinpesutiivisteellä saat jopa 50 pesukertaa!

Myös vientimarkkinoillamme tapahtuu paljon uutta. Aloitamme tuotantoa lähempänä markkinoita, Kiinassa, Pakistanissa ja Lähi-Idässä. Paljon on siis tapahtumassa Softcare kuluttajapuolella, ammattipuolella sekä Hygisoft desinfiointiaineissa.

Toivomme siis kaikille asiakkaillemme ja liiketoimillemme menestyksellistä uutta vuotta 2016. Kannattaa siis seurata mitä tulee tapahtumaan niin sivuillamme www.softcare.fi,  www.hygisoft.com ja sosiaalisessa mediassa.

youtube-2 twitter instagram facebook