Uusi innovatiivinen ja ympäristöystävällinen puhdistusaine

Yhä useammat ihmiset haluavat käyttää ekologisempia tuotteita jokapäiväisessä elämässään. Moni ei kuitenkaan vielä tiedä miten kodin siivouksen voisi toteuttaa tuotteilla, jotka ovat valmistettu ympäristöystävällisimmistä ainesosista. Ympäristöystävälliset puhdistusaineet on suunniteltu suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä ja olemaan samalla erittäin tehokkaita rasvan ja erityyppisen lian poistamisessa. Softcare Kodin rasvapesu on uusi innovatiivinen ja ympäristöystävällinen puhdistusaine kodin siivoukseen. […]

Yhä useammat ihmiset haluavat käyttää ekologisempia tuotteita jokapäiväisessä elämässään. Moni ei kuitenkaan vielä tiedä miten kodin siivouksen voisi toteuttaa tuotteilla, jotka ovat valmistettu ympäristöystävällisimmistä ainesosista.

Ympäristöystävälliset puhdistusaineet on suunniteltu suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä ja olemaan samalla erittäin tehokkaita rasvan ja erityyppisen lian poistamisessa. Softcare Kodin rasvapesu on uusi innovatiivinen ja ympäristöystävällinen puhdistusaine kodin siivoukseen. Tuote poistaa lika- ja rasvatahrat kaikista kodin kovista pinnoista

Softcare Kodin rasvapesu on sekä tehokas, että luontoystävällinen. Se sopii kaikkiin kodin rasvaisiin ja likaisiin pintoihin, mukaan lukien keittiökoneet, liesituulettimet, jääkaappiovet, työtasot, lattiat, kylpyhuoneet ja wc: t.

Tuote sopii myös ulkokalusteiden ja grillin pesuun. Tuote poistaa tehokkaasti lian, mutta ei sisällä liuottimia eikä ympäristöä saastuttavia aineita. Vaikuttaa jopa hankalaan rasvalikaan sekä liimajäämiin. Biohajoava ja kasviperäinen.

Softcare Kodin Rasvapesun käyttö on yksinkertaista riippumatta siitä, puhdistatko kodin, autotallin tai muita tilan sisäpintoja. Tuotetta voidaan käyttää myös ulkona niin kauan kuin lämpötila pysyy yli 2 ° C. Puhdista pinta noudattamalla näitä ohjeita: suihkuta suoraan pintaan tai siivousvälineeseen, pyyhi pinta puhtaaksi! Anna aineen vaikuttaa lian mukaan muutama minuutti ennen huuhtelua.

Softcare Kodin rasvapesu antaa sinulle edun tehdä kodistasi puhdasta ja pitää perheesi ja lemmikkisi turvassa ilman, että tarvitset haitallisia kemikaaleja, jotka usein jättävät epämiellyttävän hajun. Tilaa Kodin Rasvapesu Softcare- Verkkokaupasta:

Tilaa tuote!