Tuotteet matoille

Mattojen hoito Mattojen puhdistaminen voi olla työlästä hommaa. Softcare mattosuoja on helppokäyttöinen mattojen suoja-aine. Sopii kaikenlaisille tekstiilimatoille villasta silkkiin, myös kookos-, juutti- ja paperilankamatoille. Myös paksujen erikoistekstiilien, kuten ryijyjen suojaamiseen. Aine antaa matolle likaa hylkivän pinnan. Suojaus ei muuta maton ominaisuuksia, väriä tai hengittävyyttä. Suojatulta pinnalta lika lähtee helposti, eikä pysyviä tahroja synny. Pöly, roskat […]

Two carpets

Mattojen hoito

Mattojen puhdistaminen voi olla työlästä hommaa. Softcare mattosuoja on helppokäyttöinen mattojen suoja-aine. Sopii kaikenlaisille tekstiilimatoille villasta silkkiin, myös kookos-, juutti- ja paperilankamatoille. Myös paksujen erikoistekstiilien, kuten ryijyjen suojaamiseen. Aine antaa matolle likaa hylkivän pinnan. Suojaus ei muuta maton ominaisuuksia, väriä tai hengittävyyttä.

Suojatulta pinnalta lika lähtee helposti, eikä pysyviä tahroja synny. Pöly, roskat ja nesteet eivät pääse suojan läpi tekstiilikuituihin saakka. Kun imuroit suojattua mattoa roskat ja pölyt lähtevät helpommin matosta. Suojaus kannattaa tehdä heti uuteen matoon, mutta jos se on unohtunut, onnistuu se myöhemminkin, mutta matto kannattaa aina pestä ensin. Helpoin tapa pesemiseen on ostaa tekstiilipesuainetta ja pestä se itse kotona. Suojaus kuivalle pinnalle.

Testaa suojattu kangas vesipisaralla, jos pisara kelluu suojaus on kunnossa!

Käyttöohje: Sumuta suoja-ainetta maton pinnalle n. 20 cm:n etäisyydeltä ja anna pinnan kuivua. Huolehdi tuuletuksesta. Suojaus kestää normaalikäytössä parikin vuotta. Mikäli et ole varma maton materiaalista tai värinkestävyydestä, kokeile ensin pienelle alalle näkymättömään kohtaan. Ei sovi keinonahalle tai muoville.

Suojattu matto tarvitsee paljon vähemmän pesua ja pesuaineita säästyy.

Tahrojen poisto matosta

Aina ei matto kuitenkaan ole suojattu ja vahinkoja sattuu. Jos matolle kaatuu jotain tai tulee tahra, tulisi toimia nopeasti sen puhdistamiseksi. Lika lähtee paremmin pois tuoreena. Koira tekee jälkiä kostein jaloin vaalealle matolle, matolle kaatuu kahvia tai mehua jne. Jos näitä jälkiä ei puhdisteta asianmukaisesti, jää matolle helposti pysyviä tahroja. Onneksi Softcare-sarjasta löytyy apua. Softcare tekstiilipesuaine tai vaikeammissa tapauksissa Softcare tahranpoistaja Pro ovat tehokkaita puhdistamaan erilaista, vaikeaakin likaa.

Likaantuneen maton pesu on Softcarella helppoa. Sumuta pesuainetta likaiselle alueelle ja anna vaikuttaa muutama minuutti likaisuudesta riippuen. Pese sen jälkeen froteeliinalla pyyhkien ja huutele liinaa välillä puhtaassa, lämpimässä vedessä. Huuhtele irronnut lika ja ylimääräinen pesuaine tarvittaessa pariin-kolmeen kertaan kunnes matto on puhdas. Anna maton kuivua ilmavasti kuivaksi. Varo kastelemasta laminaattia tai puulattiaa liikaa, vaan suorita pesu alustalla, joka kestää vettä.

Carpet cleaner on sale

 

Koodilla MATTO saat verkkokaupasta -20% alennuksen mattosuojasta sekä tahranpoistajasta ja tekstiilipesusta.

Tarjous voimassa 15.12.19 saakka.

Helpota elämääsi!