Tervetuloa uuteen aikakauteen

Kesän ollessa päättymäisillään, ei voi kuin ihmetellä tätä julkista valitusta talouden ja koko elämän matalasuhdanteesta. Mihin on kadonnut kaikki optimistisuus ja tulevaisuuden toivo? Mielestäni edelleen pätee, että VAIN POSITIIVINEN AJATTELU TUO TULOKSIA!

casual woman smilingKesän ollessa päättymäisillään, ei voi kuin ihmetellä tätä julkista valitusta talouden ja koko elämän matalasuhdanteesta. Mihin on kadonnut kaikki optimistisuus ja tulevaisuuden toivo? Mielestäni edelleen pätee, että

VAIN POSITIIVINEN AJATTELU TUO TULOKSIA!

Nyt olemme saaneet vihdoin nauttia lämpimistä kesäsäistä ja kaikki on ok. Meillä Soft Protectorilla pääsemme alkamaan uuden aikakauden, mitä on koko alkuvuosi valmisteltu. Uudistuneet nettisivut, sähköinen markkinointi sekä ulkoasun ja logon viilaus alkaa näkyä myös ulospäin. On mielenkiintoista aloittaa uuden kehittely. Muutosta aloitettaessa ei voinut aavistaa, mikä määrä työtä ja toimia on tehtävä ennen uudistusten toteuttamista. Toisaalta nyt on hyvä hetki investoida tulevaan. Sehän on jo alkanut! Kaikki siirtyy enemmän nettiin.

Vienti on myös aina ollut minulle tärkeää. Kun on itse aktiivinen, niin maailma on täynnä mahdollisuuksia. Mielenkiintoista on, että meidän ympäristöä korostava ajattelu saa nyt paljon vastakaikua mm. Kiinassa ja Lähi-Idässä. Suomalainen peräänantamattomuus ja innovatiivisuus tuovat tuloksia.

Olen aina sanonut, että Suomessa on vaikeampi ostaa, kuin myydä. Tämä on ollutkin kaiken uudistuksen lähtökohta. Haluan, että Softcare tuotteiden ostaminen ja niistä tiedonsaanti sekä ostopaikan löytäminen olisi kuluttajille ja ostajille mahdollisimman helppoa. Netistä ja somesta täytyy löytyä se tieto, mitä haemme helposti ja vaivatta. Haluan asioinnista Soft Protector Oy:n kanssa ja Softcare-tuotteiden ostosta syntyvän asiakkaalle miellyttävän kokemuksen. Jos jostain syystä näin ei ole, niin anna palautetta sivuiltamme. Voimme aina parantaa ja tehdä enemmän tavoitteemme saavuttamiseksi.

Toivotan teille kaikille hyviä hetkiä uusilla sivuillamme. Toivon teidän myös löytävän kotimaiset ja luontoystävälliset, jopa tehokkaat tuotteemme helpottamaan myös teidän elämäänne.

Reijo Saunamäki
Toimitusjohtaja