Syksyn hankinnat

Kesä on parhaimmillaan, mutta mielessä on jo seuraavien hankintakausien ostot

Kesä on parhaimmillaan, mutta mielessä on jo seuraavien hankintakausien ostot

Elokuussa tarjoamme ensi keväälle Softcare sarjasta uusia suojatuotteita. Uusi vesipohjainen suoja tulee myös vaate- ja urheilusegmenteille. Olemassa olevat suojat jatkuvat entiseen malliin ja uudistetut nettisivumme, Facebook ja YouTube sekä Twitter tulevat voimakkaasti lisäämään Softcare näkyvyyttä kuluttajien parissa ja lisäksi näymme mainoksin niin sähköisessä mediassa kuin muuallakin.

Uusilla nettisivuillamme on myös kuluttajille karttapalvelu, joka neuvoo lähimmän jälleenmyyjän luo hänen omalla paikkakunnallaan. Palvelu tunnistaa erityyppiset myymälät. Näin huonekalutuotteita katsellessa näkyvät huonekalumyymälät ja kenkätuotteita katsellessa näkyy kenkäkaupat. Tulemme syöttämään kaikki myymälät, joissa tuotteitamme myydään sivuillemme näkyviin. Kannattaa huolehtia edustajiemme kanssa, että myös teidän myymälänne löytyy sivultamme. Näin parannamme kuluttajapalvelua ja ohjaamme asiakkaita myymäläänne.

Nyt on tärkeää panostaa suomalaiseen laatuun – kotimaisuus näkyy ja se myy. Kaikki Softcare tuotteet ovat avainlipputuotteita. Soft Protector on pitkään toiminut ympäristöä kunnioittaen niin toiminnassa kuin tuotteissakin. Kaikki tuotteemme ja toimintamme täyttävät korkeimmatkin ympäristökriteerit. Tämä on myös huomattu monissa vientimaissakin.

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja kehitysideoita. Monet tuotteemme ovatkin syntyneet ostajilta ja myymälöistä saamamme palautteen pohjalta. Ottakaa myös yhteyttä, niin kehitetään toimia yhdessä – info@www.softcare.fi tai 09 887 0430