Softcare mukana Suomalaisen Työn Liiton KOTI-projektissa

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Softcare osallistuu Suomalaisen Työn Liiton Habitare 2017 -messuilla olevaan näyttävään kokonaisuuteen, jossa kodin sisustuksen inspiraation lähde on suomalainen luonto.

Suomalaisen kodin mielenmaisema

Kahdeksaan osaan jaetulla 414 m2 messuosastolla luonto esitetään erilaisten vastakohtien kautta. Luonto on yhtä aikaa värikylläinen ja dramaattinen, mutta myös harmoninen ja turvallinen suomalaisen mielenmaisema.

Näyttävä osasto jakautuu teema-alueisiin, joita ovat Metsä, Meri, Hanki, Niitty, Kaamos ja Tori. Kukin alue saa inspiraationsa Suomen luonnosta, sen kontrasteista, materiaaleista, väreistä ja tunnelmasta. Softcaren voit löytää teema-alueelta Hanki.

Jokaisella teema-alueella on oma tunnelma, tyyli ja värimaailma. Ne muodostavat vaihtelevan ja kiinnostavan kokonaisuuden, jossa riittää katsottavaa ja koettavaa.

Yhteistyökumppanina osastoa rakentamassa ja sisustamassa on mukana monta mahtavaa yritystä, joille on myönnetty Design from Finland- ja/tai Avainlippu-merkki. Kokonaisuuden suunnittelusta vastaa Vuoden designtoimistoksi valittu Pentagon Design.

Habitare järjestetään 13.–17.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa ja KOTI-osaston löydät AHEAD-alueelta pääkäytävän varrelta.

Lisätietoa: http://suomalainentyo.fi/teemat/koti