Sisustaminen alkaa!

Kesä alkaa olla jo lopuillaan. Levon jälkeen onkin aika suunnata katseet syksyyn. Siirrytään ulkoa sisälle ja sisustaminen lomakauden päätyttyä alkaa. Myös syksyn vaatetus ja jalkineet täytyy hankkia. Softcare on valmiina toimittamaan kaiken tuotteiden hoitoon tarvittavan.

 

Leather sofas

Sisustaminen alkaa!

Kesä alkaa olla jo lopuillaan. Levon jälkeen onkin aika suunnata katseet syksyyn. Siirrytään ulkoa sisälle ja sisustaminen lomakauden päätyttyä alkaa. Myös syksyn vaatetus ja jalkineet täytyy hankkia. Softcare on valmiina toimittamaan kaiken tuotteiden hoitoon tarvittavan. Tarjolla on kotimaisia laatutuotteita eli kaivattua lisämyyntiä vähällä vaivalla.

Nyt on tärkeää panostaa Suomalaiseen laatuun, kotimaisuus näkyy ja se myy. Kaikki Softcare tuotteet ovat avainlipputuotteita. Soft Protector on pitkään toiminut ympäristöä, niin toiminnassa kuin tuotteissakin kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ja toimintamme täyttävät korkeimmatkin ympäristökriteerit. Tämä on myös huomattu monissa meidän vientimaissakin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita. Monet tuotteemme ovatkin syntyneet ostajilta ja myymälöistä saamamme palautteen pohjalta. Ottakaa myös yhteyttä, niin kehitetään toimia yhdessä.
Uudistetut nettisivumme, Facebook ja YouTube sekä Twitter tulevat voimakkaasti lisäämään Softcare näkyvyyttä kuluttajien parissa ja lisäksi näymme mainoksin niin sähköisessä mediassa kuin muuallakin.

Uusilla nettisivuillamme on myös kuluttajille karttapalvelu, joka neuvoo lähimmän jälleenmyyjän luo hänen omalla paikkakunnallaan. Palvelu tunnistaa erityyppiset myymälät. Näin huonekalutuotteita katsellessa näkyy huonekalumyymälät ja kenkä tuotteita katsellessa näkyy kenkäkaupat. Tulemme syöttämään kaikki myymälät, joissa tuotteitamme myydään, sivuillemme näkyviin. Kannatta huolehtia edustajiemme kanssa, että myös teidän myymälämme löytyy sivultamme. Näin parannamme kuluttajapalvelua ja ohjaamme asiakkaita myymäläänne.