Siivousvinkit stressitöntä jouluaikaa varten

Kaikki rakastavat joulun viettoa perheen ja ystävien kanssa, mutta kukaan ei halua viettää suurta osaa joulupyhistä kodin siivoamiseen. Olemme listanneet muutamia aikaa säätäviä puhdistusvinkkejä helpottamaan joulusiivousta: 1. Etsi ja keskity Kunnianhimoinen siivousprojekti saattaa olla tarpeeton vain vieraiden tai sukulaisten nopeaan vierailuun. Niin monien muiden suunniteltavien ja valmisteltavien asioiden sekä ruoanlaittamisen ansiosta se auttaa keskittymään huomiosi […]

Kaikki rakastavat joulun viettoa perheen ja ystävien kanssa, mutta kukaan ei halua viettää suurta osaa joulupyhistä kodin siivoamiseen. Olemme listanneet muutamia aikaa säätäviä puhdistusvinkkejä helpottamaan joulusiivousta:

1. Etsi ja keskity

Kunnianhimoinen siivousprojekti saattaa olla tarpeeton vain vieraiden tai sukulaisten nopeaan vierailuun. Niin monien muiden suunniteltavien ja valmisteltavien asioiden sekä ruoanlaittamisen ansiosta se auttaa keskittymään huomiosi näkyville alueille. Aloita suunnittelemalla, missä isännöit vieraita, ja etsi siivousta vaativat tilat. Sitten keskitä energiasi tekemään ulkoasusta täydellinen! Joitakin ideoita: kylpyhuone, keittiö, ruokailutila tai vierashuone. Jotkut tilat, kuten makuuhuoneet, voit sulkea.

2. Oikea ajoitus

Kun olet suunnitellut mitkä tilat on puhdistettava, suunnittele aikataulu, jottet pala loppuun. Älä unohda, sinun on saatava lahjat ja työtehtävät valmiiksi ennen lomaa. Olisi hyvä jakaa siivousprosessia useammalle päivälle. Jotkut nopeasti likaantuvat tavarat tai tilat on joka tapauksessa puhdistettava juuri ennen juhlia tai joulun viettoa.

3. Järjestä

Kodin tavaroiden järjestäminen ennen siivousta tekee siivousprosessista nopeampaa, kun ei tarvitse siivouksen yhteydessä tarvitse siirrellä tai väistellä tavaroita. Laita tavarat oikeille paikoilleen, tai pidä ne varastoituna, kunnes juhlat ovat ohi.

Softcare Kodin rasvapesu 500 ml

4. Puhdista huomioita herättävät tavarat

Jos kodissasi on kattokruunut, peilit, lasi ja muut kovat kiiltävät pinnat, ne usein kiinnittävät vieraiden huomion ja likaantuvat helposti. Onneksi on olemassa tuote, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua – Softcare Kristallin ja lasinpesuaine auttaa sinua poistamaan sormenjäljet ja tahrat ja jättää pinnan kiiltäväksi hoidon jälkeen.

5. Ikkunoiden puhdistus

Softcare Kristallin ja lasinpesuaine puhdistaa myös ikkunasi, jotta voit koristella sen joulukoristeilla. Pyyhi lasi ensin puhdistusaineella. Koristeiden kiinnittäminen ikkunoihin on helpompaa kun pinta on puhdas.

6. Puhdista pinttynyt rasvainen lika

Vuoden aikana likaa on voinut kerääntyä pinnoille, erityisesti alueilla, missä ruoka on kypsennetty tai joissa syödään. Tämän lian poistaminen tavallisella pesuaineella voi osoittautua melko hankalaksi ja vaatia paljon hankaamista, joka voi tuhota pinnan. Käyttämällä puhdistusainetta, joka on erityisesti suunniteltu poistamaan rasvaista likaa kuten Softcare Kodin Rasvapesuaine on parempi vaihtoehto! Pesuaine sopii uunin-, kattiloiden ja paistinpannun pesuun.

Softcare Kodin rasvapesu 500 ml

Lisäksi voit pestä rasvaisen hellan ja liesituulettimen suodattimen. Lisää Softcare Kodin Rasvanpesuaine vakio siivousaineeksi joulukaudeksi, jotta kodin puhdistus on helpompaa ennen ja jälkeen juhlakauden. Pesuaine on ympäristöystävällistä ja kasviöljypohjaista. Se auttaa myös poistamaan liimat ja tarrajäämät aikaisemmin asettamistasi ikkunakoristeista juhlakauden päätyttyä. Pesuaine ruostumattomalle teräkselle sekä seinille, lattioille ja pöydille.