Kylpyhuoneen pesu helpottuu kun tarvitset vain yhden tuotteen

Jelena Hautala on siivousintoilija, joka oikeasti nauttii siivoamisesta. “Tykkään siivouksessa helppoudesta. On kätevää, jos samalla aineella voi siivota esimerkiksi kaikki kylppärin pinnat, eikä tarvitse käyttää kolmea eri tuotetta.”

Jelena Hautala on “siivousintoilija”, joka oikeasti nauttii siivoamisesta. “Tykkään siivouksessa helppoudesta. On kätevää, jos samalla aineella voi siivota esimerkiksi kaikki kylppärin pinnat, eikä tarvitse käyttää kolmea eri tuotetta.”

Kalkkipitoinen vesi voi jättää ikäviä jälkiä kylpyhuoneeseen, etenkin lasisilta pinnoilta niitä on haastava saada pois. “Softcare Kylpyhuoneen pesuaineella tahrat lähtivät helposti eikä lasikaan jäänyt yhtään sameaksi. Aine toimi pinnalla kuin lasinpesuaine”, Jelena kertoo.

Softcare Kylpyhuoneen puhdistusaineella on hänen mielestään kolme vahvuutta: tehokkuus, yleiskäyttöisyys ja mieto tuoksu. “Käytän siivousaineita niin paljon, että on myös tärkeää ettei ne vahingoita ympäristöä. Ympäristöystävällisillä tuotteilla siivoamisesta saa yhtä hyvän olon kun kierrättämisestä.”