Läikkyikö valkoiselle sohvalle punaviiniä? Ei huolta, Softcare auttaa!

Punaviinitahra kannattaa puhdistaa mahdollisimman nopeasti, koska siitä jää kuivuessaan helposti pysyvä jälki. Ei hätää, Softcarelta löytyy apu!

Punaviinitahra kannattaa puhdistaa mahdollisimman nopeasti, koska siitä jää kuivuessaan helposti pysyvä jälki. Suihkuta Softcare Viinitahranpoistajaa tahran päälle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele kohta hyvin pyyhkimällä pehmeällä tekstiilillä, kuten kostealla froteella. Pyyhi kohti tahran keskustaa, jotta tahra ei pääse leviämään. Häivytä lopuksi kostean ja kuivan rajapinta kostealla liinalla pyyhkimällä, jotta vältyt ”pesurenkaan” muodostumiselta. Uusi käsittely tarvittaessa.

Jos kotoa ei löydy Viinitahranpoistajaa, voit käyttää Softcare Tahranpoistaja Pro:ta samalla tavalla. Jos päällinen on konepestävä, kannattaa Tahranpoistajaa suihkuttaa tahralle, antaa vaikuttaa muutama minuutti ja pestä se sitten koneessa.

Vinkki vastaisuuden varalle: Softcare Verhoilusuojalla käsitelty sohva on helpompi puhdistaa kuin käsittelemätön. Suoja estää lian ja kosteuden imeytymisen kuituihin, joten punaviini- ja muut tahrat lähtevät pinnalta helposti pelkällä Softcare Tekstiilipesulla.