Kesälaitumille

Kesäkalusteet ovat sen verran arvokkaita, että niistä kannattaa pitää huolta ja tehdä se siihen tarkoitukseen kehitetyillä aineilla. Ulkokalusteet ovat aina vaativissa olosuhteissa ulkona ja varsinkin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten pidetään ne kauniina hoitamalla niitä asianmukaisesti. Näin niistä on iloa pitkäksiaikaa ja ne ovat aina tarvittaessa kunnossa.   Ulkokalusteiden pehmusteet Ulkokalusteissa käytetään paljon tekstiilisiä irtotyynyjä pehmusteina […]

Softcare Summer Products

Kesäkalusteet ovat sen verran arvokkaita, että niistä kannattaa pitää huolta ja tehdä se siihen tarkoitukseen kehitetyillä aineilla. Ulkokalusteet ovat aina vaativissa olosuhteissa ulkona ja varsinkin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten pidetään ne kauniina hoitamalla niitä asianmukaisesti. Näin niistä on iloa pitkäksiaikaa ja ne ovat aina tarvittaessa kunnossa.

Muovipuiset ja polyrottinkiset pinnat

Erilaiset muovikalusteet ovat nyt in. Niiden hoito on suhteellisen helppoa. Tärkeintä on pesu sopivalla pesuaineella. Myös parvekkeiden lattioissa käytetään yhä enemmän komposiittimateriaaleja. Kaikkien näiden pesu säännöllisesti pitää ne kauniina ja siitepöly ja kaupunkipölystä vapaina. Softcare sarjasta löydät vahapesun polyrottingille ja komposiittipesun sekä kivipesun erilaisille pinnoille. Polyrottingin vahapesu pitää tuolit käytössä pienen sateenkin jälkeen, kun vesi pisaroi nopeasti pois.

Softcare Composite Cleaner Concentrate

Softcare Aitwood Protector

Softcare Muovipuun suoja on tarkoitettu erityisesti muovipuisille pöydille. Se suojaa pintaa hyvin kuumalta ruoalta, öljy- ja ruokatahroilta. Tämä AintWood-suoja on helppokäyttöinen: ainetta sumutetaan kuivalle, puhtaalle pinnalle ja levitetään kuivaksi apuliinalla. Suoja estää lian imeytymisen muovipuun huokosiin ja jättämästä tahroja. Kertakäsittely kestää 1-2 vuotta. Komposiittisuojalla voi suojata terassin, oli se sitten puuta tai komposiittilautaa. Suosittelemme suojaamaan ainakin grillin ympäristön sekä ruokailuryhmän ympäristön. Näin roiskuva rasva ja terassille mahdollisesti putoava rasvainen ruoka ei jätä pysyviä jälkiä terassiin.

 

Ulkokalusteiden pehmusteet

Ulkokalusteissa käytetään paljon tekstiilisiä irtotyynyjä pehmusteina ja istuinmukavuutta lisäämään. Ongelmia syntyy kastumisen myötä ja tietysti myös ulkona on likaa enemmän kuin sisällä. Kun tyynyjen ollessa kosteina, on myös suuri vaara, että niihin syntyy hometta.

Tyynyt kannattaa kerätä aina suojaan sateen uhatessa. Irtopäällisiä ei myöskään kannata panna kostean tuolin päälle tai kosteana säilyttää tiivistä puu tai muovipintaa vasten, sillä tällaisissa olosuhteissa homesienet elävät.

Tekstiilipäälliset kannattaa suojata kastumista ja likaantumista vastaan. Softcare suojaus estää lian tarttumisen tekstiiliin ja suojattu tekstiili on todella helppohoitoinen. Suojaus pitää myös tekstiilipinnat kuivina pienessä sateessakin, joten et kastu sateen jälkeen istuessasi, jos unohdit tyynyt sateeseen.

Softcare Textile Protector

Softcare Textile Clenaer

Likaantuneet tyynyt kannattaa pestä heti. Softcare tekstiilipesulla peset tyynyt helposti heti tahran synnyttyä ja sillä lähtee jopa kahvi ja punaviinitahrat puuvillasta.

Puutarhakalusteiden päällisissä käytetään usein kirkkaita värejä, jotka toisaalta haalistuvat helposti suorassa auringonvalossa. Tyynyt kannattaakin suojella suoralta auringonvalolta, että värit kestävät pitempään kirkkaina. Nyt myydään huonekalukaupoissa myös käteviä säilytyslaatikoita ulkokalustesarjoihin. Kannattaa ostaa tällainen säilytyslaatikko irtopäällisille ja ottaa ne käyttöön vain tarvittaessa. Talvisäilytystä varten irtopäälliset pestään ja viedään sisälle kuivaan paikkaan säilytettäviksi.

Kaikki Softcare tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat luonnossa helposti hajoavia ja siten turvallisia käyttää vaikka ruohokentällä.

Nautitaan kesästä!