Juhlakausi lähestyy

Kohta alkaa jälleen ihana juhlakausi; pikkujouluja, halloween-juhlia ynnä muita kekkereitä. Ihanaa, kun voi jälleen laittaa juhlatamineet päälle ja laittaa jalalla koreasti. Joskus juhlat voivat kuitenkin riistäytyä vähän käsistä ja jää harmittamaan, kun upea juhlamekko ja kallis nahkalaukku likaantuvat.

Vaikka kuinka ikävältä tuntuukin, kesä alkaa pian olla ohi. Lannistua ei kuitenkaan tarvitse. Kohta alkaa jälleen ihana juhlakausi; pikkujouluja, halloween-juhlia ynnä muita kekkereitä. Ihanaa, kun voi jälleen laittaa juhlatamineet päälle ja laittaa jalalla koreasti. Joskus juhlat voivat kuitenkin riistäytyä vähän käsistä ja jää harmittamaan, kun upea juhlamekko ja kallis nahkalaukku likaantuvat. Asun ja laukun puhdistaminen on kuitenkin huomattavasti helpompaa, kun on muistanut ennen juhlia suojata ne.

Pakkasten astuessa kuvioihin meillä naisilla on usein ongelmana, että juhlamekkomme jäävät sähköisyyden takia kiinni sukkahousuihin ja kaikki tuntuvat saavan sähköiskuja. Tosin sähköiskuja lähtee myös muistakin kuin vain meistä naisista. Itse en osaa kuvitella enää eläväni ilman sähköisyydenpoistajaa. Varsinkin talvisin se on kovassa käytössä. Suihkin sillä mekkoja ja villapaitoja. En kestä, kun joka puolelta saa sähköiskuja. Edellinen sohvanikin oli kyllä sellaista kangasta, mikä kipinöi ja rätisi. Siihenkin sopi sama sähköisyydenpoistaja ja kipinöinti väheni huomattavasti.

Kohta on siis aika laittaa kesäiset juhlamekot talvisäilöön ja ottaa esille kaapin perältä pikkumustat ja juhla-avokkaat. Ei tarvitse masentua. Kun lämmin kesä loppuu, juhlat vasta alkavat! Edessä ovat kauniit tunnelmalliset illat ja toinen toistaan upeammat juhlat. Ei tarvitse miettiä ulkona olevaa kylmyyttä, vaan voi syksyllä ja talvellakin järjestää kesäisiä juhlia lämpimässä sisätilassa. Ja kesä, se tulee taas ennen kuin huomaammekaan.