Suojaamalla suosikkiasusi voit juhlia huolettomammin

Suuri osa meistä on mukana jos jonkinlaisessa riennossa. Etenkin pikkujoulut ahtaassa ravintolassa ovat välillä aikamoisen haasteellisia – nimittäin juhla-asun siistinä pitämisen osalta. Mutta mitä jos voisit säästää lempivaatteesi tahroilta kokonaan, oli kyseessä sitten valkoinen paita tai beige mekko?

Suojaamalla suosikkiasusi voit juhlia huolettomammin

Oletko jo ehtinyt osallistua pikkujouluihin? Ovatko aattoillan suunnitelmat selvät? Suuri osa meistä on mukana jos jonkinlaisessa riennossa. Etenkin pikkujoulut ahtaassa ravintolassa ovat välillä aikamoisen haasteellisia – nimittäin juhla-asun siistinä pitämisen osalta. Väkijoukossa saa helposti toisen drinkin omalle mekolle. Paremmissakin piireissä on sattunut sitä, että nauraessa punaviinit ovatkin löytyneet rinnuksilta. Siinä vaiheessa kun mekosta tai paidasta löytyy viiniläikkä, auttaa voi enää viinitahranpoistaja. Mutta mitä jos voisit säästää lempivaatteesi tahroilta kokonaan, oli kyseessä sitten valkoinen paita tai beige mekko?

Juhlavaatteiden suojaaminen kannattaa aina kun lähestymme juhlasesonkia. Vaatteen suojaaminen voidaan tehdä tekstiilisuojalla, joka saa minkä tahansa tekstiilimateriaalin hylkimään likaa ja kosteutta. Vaikka saisit vierustoverin juoman syliisi, ei asusi kastu lainkaan. Suoja-aine sopii erinomaisesti vaatteille, eikä vaikuta vaatekappaleen hengittävyyteen, ulkonäköön tai tuntuun. Voit siis huoletta pukea päällesi myös hienosta materiaalista tehdyn juhlapuvun (kyllä, myös silkkisen tai villaisen) ja olla varma, että se on yhtä kaunis vielä juhlien jälkeenkin. Älä myöskään unohda suojata kenkiäsi, sillä mikään ei ole epämukavampaa juhlien jälkeen kuin märät jalkineet. Kenkäsuoja ja -vaha pitävät kenkäsi aina edustuskunnossa. Jopa mokka- ja nupukkijalkineet pysyvät suojattuina kauniina.

Talvi ei tuo tullessaan vain juhlahumua, vaan myös kylmän ja kuivan ilman, joka edesauttaa pintojen sähköistymistä. Herkästi sähköistyvät materiaalit vaatteissa voivat aiheuttaa ongelmia etenkin pitkiä hiuksia vasten. Hiukset ovat itsessään taipuvaisia staattisen sähkön vaikutuksille ja vaikutusta tehostava materiaali ei ainakaan paranna juhlakampaustasi. Staattinen sähkö on mahdollista poistaa kankaasta sähköisyydenpoistajalla. Teho kestää useista viikoista jopa kuukausiin, joten pärjäät koko talven juhlakauden yhdellä nopealla käsittelyllä. Kun valmistaudut juhliin suihkimalla suojan ja sähköisyydenpoistajan asuihisi, voit rauhassa nauttia tunnelmasta, seurasta, ruosta sekä juomasta. Ja illan päätteeksi palauttaa asusi vaatekaappiisi tahrattomana.

 

suojaa-juhlavaatteesi