Illat pimenee

Rakastan tätä aikaa vuodesta. Päivät ovat valoisia ja lämpimiäkin ja illan tullen hämärä hiipii nurkkiin. Saa sytyttää kynttilät, nostaa torkkupeiton jalkojen ympärille ja nauttia alkusyksyn ihanista illoista. Viikonloput mökillä ja kotona kuluvat kuin siivillä. Arki on kuitenkin ihan oven takana ja päivien rytmi on muuttunut arkeen sopivaksi.

AutumnRakastan tätä aikaa vuodesta. Päivät ovat valoisia ja lämpimiäkin ja illan tullen hämärä hiipii nurkkiin. Saa sytyttää kynttilät, nostaa torkkupeiton jalkojen ympärille ja nauttia alkusyksyn ihanista illoista. Viikonloput mökillä ja kotona kuluvat kuin siivillä. Arki on kuitenkin ihan oven takana ja päivien rytmi on muuttunut arkeen sopivaksi. Koulut ovat jo alkaneet. Uusia kouluvaatteita on jo ostettu ja reppuja ja penaaleita valittu innolla.

Itse, laiskuudesta kun nautin, suosittelen muillekin hetkessä eläjille vaatteiden ja kenkien päälle tehtävää suojausta. Pääsee vähemmällä pyykkäämisellä ja kengätkin kestävät siistinä koko kauden. Uusi reppukin pysyy puhtaampana, kun se on hyvin suojattu eikä vilvoittavat syyssateetkaan pääse imeytymään upouusiin tekstiileihin. Suojata voit myös omat työvaatteesi. Juuri nyt ei kuitenkaan ajatella vielä nurkan takana vaanivaa syksyä, koulun alkua ja kasvavaa pyykkivuorta. Töiden jälkeen ei tee mieli viettää sisällä yhtään ylimääräistä hetkeä. Satokausi on nyt parhaimmillaan. Nautitaan kesän antimista. Ystäväni kehui kesällä vieneensä perheensä joka ilta ulos syömään, ei suinkaan ravintolaan vaan pihamaalle. Vielä tarkenee tehdä niin, eväät koriin ja pihalle! Nyt nautitaan viimeisistä kesäisistä keleistä, valosta ja auringosta!