Elämää lemmikin kanssa

Jokainen lemmikin kanssa toimiva tietää ne monet ilot ja myös vaatimukset mitä elämä lemmikin kanssa asettaa. Jokapäiväisessä elämässä tulee vastaan monia haasteita ja myös vahinkoja. Elämän ei kuitenkaan tarvitse olla työlästä ja vaivalloista, sitä voi helpottaa valitsemalla avuksi sopivia tuotteita helpottamaan elämää.

koiranukkuuJokainen lemmikin kanssa toimiva tietää ne monet ilot ja myös vaatimukset mitä elämä lemmikin kanssa asettaa. Jokapäiväisessä elämässä tulee vastaan monia haasteita ja myös vahinkoja. Elämän ei kuitenkaan tarvitse olla työlästä ja vaivalloista, sitä voi helpottaa valitsemalla avuksi sopivia tuotteita helpottamaan elämää.

 

Softcare tuotteet löydät Lemmikki-messuilta 8.11.-9.11.2014 osastolta 5d128 hallista 4.
Lemmikki on elävä olento, joka voi sairastua, vahingoittua tai väärän ruon vuoksi saada vatsavaivoja. Tällaisten vahinkojen sattuessa tarvitaan isännältä paitsi nopeita toimenpiteitä, mutta myös toimivia aineita. Tässä hyvät neuvot ja toimivat aineet ovat tarpeeseen.

Kura, lika ja ulostetahrat saa autosta ja kotoa poistettua helposti Softcare Tekstiilipesuaineella tai Eläintilojen tehopesulla. Poista ensin irtolika ja sumuta sitten pesuainetta likaiselle pinnalle, anna aineen vaikuttaa pari minuuttia ja huuhtele irronnut lika ja ylimääräinen pesuaine kostealla rätillä pois. Tekstiilipesu sopii myös matoille ja kaikille auton verhoilluille pinnoille sekä kotona sohvaan, mattoihin ja esim. koiranpetiin. Sillä voi pestä myös asusteista satunnaiset tahrat helposti pois sumuttamalla ja kostealla liinalla pyyhkien.

Softcare Hajunpoistaja on todellinen ensiapu epämiellyttäviin tuoksuihin ja hajuihin. Sen teho perustuu kemialliseen reaktioon, ei parfyymiin, eli hajun peittämiseen. Hajunpoistaja toimii kaikkia orgaanisia hajuja vastaan. Se on myrkytön, se ei vaikuta mihinkään pintaan tai materiaaliin ja se toimii myös ilmanraikastajana. Softcare hajunpoistaja hajottaa hajun aiheuttajan poistaen hajun kokonaan ja pysyvästi.

Softcare Varustesuoja on erinomainen apu ja helpottaa olennaisesti eläintekstiilien ja -varusteiden puhdistusta ja ylläpitoa. Tekstiilisuoja estää lian ja kosteuden imeytymisen tekstiilikuituihin ja näin helpottaa olennaisesti puhdistusta. Softcare tekstiilisuojaus on sopiva kaikille tekstiilityypeille, sillä se ei muuta niiden ulkonäköä, hengittävyyttä eikä palo-ominaisuuksia. Suojaus hylkii kaikenlaista likaa. Suojatulta pinnalta lika lähtee helposti, kun se ei ole imeytyneenä kuituihin.

Softcare Tekstiilisuoja sopii hyvin kaikille vaatteille, asusteille, varusteille, kotisohviin, mattoihin jne. Suojaus todella helpottaa elämääsi lemmikin kanssa.

Kaikki Softcare tuotteet on valmistettu Suomessa, ne ovat ympäristöystävällisiä, tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Ne on kehitetty helpottamaan juuri sinun elämääsi.