28-vuotisen toimintansa ajan ympäristöasioissa edelläkävijä

Soft Protector on ollut koko 28-vuotisen toimintansa ajan ympäristöasioissa edelläkävijä. Se tulee esiin mm. tuotteiden laadussa ja riittoisuudessa.

 

Soft Protector on ollut koko 28-vuotisen toimintansa ajan ympäristöasioissa edelläkävijä. Se tulee esiin mm. tuotteiden laadussa ja riittoisuudessa. Usein vähempi on parempi. Myös suojaus pidentää olennaisesti materiaalien käyttöikää ja vähentää puhdistustarvetta. Tämä osaltaan vähentää olennaisesti pesuaineiden käyttötarvetta. Softcare-tuotteitamme valmistettaessa ja kehitettäessä kiinnitämme erikoisesti huomiota raaka-aineiden tehoon, käyttöturvallisuuteen ja luontoystävällisyyteen. Emme halua saattaa markkinoille mitään ympäristöä kuormittavaa tuotetta. Pesuaineemme toimivat matalissa lämpötiloissa eivätkä ne tarvitse pyykin jälkikäsittelyaineita.

Myös kaikki pakkauksemme valitsemme siten, että ne ovat kierrätettäviä sekä uudelleen käytettäviä. Tuotannossa olemme tarkkoja, ettei mitään ylimääräistä mene hukkaan ja sitä vaativat jätteet käsitellään aina viranomaismääräysten mukaan ja luontoa säästäen. Kaikki tuotteemme ovat biohajoavia ja ne hajoavat nopeasti luonnossa, eikä niistä aiheudu ylimääräistä kuormaa ympäristölle. Tuotteiden laadulla ja annostuksella haluamme asiakkaidemme välttävän liikaa kemikaalien kulutusta. Suojaamalla pinnat likaantumista ja kastumista vastaan säästyy todella paljon uuden materiaalin kulutusta. Asiakkaamme ovat kertoneet säästävänsä jopa 80% siivouskuluistaan ja puhdistusaineista suojauksen avulla. Puhumattakaan materiaalien pidemmästä kestoiästä kauniina.

Myös yrityksemme henkilökunta on sitoutunut kuluttamaan luontoa aina säästäen. Meille tämä on automaattista, sillä haluamme näyttää myös esimerkkiä muille ja olla ja elää arvojemme mukaisesti. Ota sinäkin mallia ja käyttämällä turvallisia Softcare tuotteita, voit aloittaa heti elämän oikeaan suuntaan ympäristöä ajatellen.

 

Eco products