Sähköisyyden poistaminen on helppoa

Talvi on ihanaa aikaa, mutta pakkaskelien myötä saapuu myös sähköisyys. Olet varmasti huomannut, että erityisesti pakkasella hiukset leijailevat kammatessa, vaatteet ritisevät puettaessa ja hameen helma tarttuu sukkahousuihin. Autosta noustessa saat ovesta sähköiskun. Kotona taas tekstiilit, kuten sohvatyynyt, toimivat suorastaan pölymagneetteina. Kuiva ilma saa tekokuidut keräämään staattista sähköä. Sähköisyys taas saa kuidut vetämään puoleensa huomattavia määriä […]

Banner coffee in bed

Talvi on ihanaa aikaa, mutta pakkaskelien myötä saapuu myös sähköisyys.

Olet varmasti huomannut, että erityisesti pakkasella hiukset leijailevat kammatessa, vaatteet ritisevät puettaessa ja hameen helma tarttuu sukkahousuihin. Autosta noustessa saat ovesta sähköiskun. Kotona taas tekstiilit, kuten sohvatyynyt, toimivat suorastaan pölymagneetteina.

Kuiva ilma saa tekokuidut keräämään staattista sähköä. Sähköisyys taas saa kuidut vetämään puoleensa huomattavia määriä pölyä ja kangasta kosketettaessa voi siitä saada epämiellyttävän sähköiskun. Siksi myös vaate, joka on valmistettu keinokuidusta, on talvella sähköinen eli ritisee ja rätisee puettaessa sekä riisuttaessa.

Monelle naiselle myös tilanne, jossa hame liimautuu sukkahousuihin ja myötäilee jalkoja, on tuttu. Asian huomaa tietenkin vasta, kun on jo ehtinyt toimistolle asti ja työpisteeltä poistuessa tajuaa – hetkinen, ei tämän hameen ihan näin tyköistuva pitänyt olla. Hameen tarttuminen sukkahousuihin voidaan kuitenkin estää ja sähköinen mekkokin saadaan aisoihin.

Sähköisyyden poistaminen vaatteista sekä muista materiaaleista on mahdollista – ja helppoa.

Antistatic eli sähköisyydenpoistaja poistaa ikävän staattisen sähköisyyden tekstiilin lisäksi myös muovi- ja lasipinnoista. Ainetta voi siis käyttää esimerkiksi kotona estämään pölyn tarttuminen sisustutekstiileihin ja autossa eri pinnoille, kuten oveen ja istuimiin.

Sähköisyys lähtee pois myös vaatteista – niin paidasta, mekosta kuin asusteistakin. Sähköisyydenpoistajaa voidaan suihkuttaa eri pinnoille huoletta, sillä aine ei jätä jälkiä. Työpäiväkin alkaa varmasti paremmin, kun hame asettuu kauniisti eikä ruuhkaisen työmatkan jälkeen autosta saakkaan jäähyväiseksi sähköiskua.

Icon Anti-static spray bottle