Uudet komposiittituotteet

Tuotekehityksemme pisti parastaan ja saimme tähän sesonkiin meiltä paljon kysytyn Komposiittipesun ja Komposiittisuojan. Komposiitista Hoitaminen Komposiittiterassien hoitaminen on helppoa. Ne kannattaa pestä pari kertaa vuodessa. Softcare on kehittänyt erikoispesuaineen komposiitti- ja muovipinnoille. Komposiittilaudat, lujuudestaan huolimatta, saattavat olla pinnaltaan hyvinkin huokoisia. Erilaiset liat, siitepöly ja rasvatahrat jättävät pysyviä jälkiä. Terassilaudat kannattaakin suojata. Suosittelemme suojaamaan ainakin grillinympäriltä […]

New composite decking offer

Tuotekehityksemme pisti parastaan ja saimme tähän sesonkiin meiltä paljon kysytyn Komposiittipesun ja Komposiittisuojan.

Komposiitista

Korkealaatuisen komposiitin konsepti on yksinkertainen: kuidut tuovat komposiittiin vahvuutta, kovuutta ja luonnollisen tunnun, ja muovi sitoo kuidut ja suojaa niitä säältä. Laadukkaissa komposiittiterasseissa on lisäksi UV-suoja-aineita, korkealaatuisia väripigmenttejä sekä muita ainesosia, jotka parantavat materiaalin kestävyyttä.

Kauniita terasseja voi rakentaa niin puusta kuin komposiitistakin. Komposiittiterassit ovat kasvattaneet suosiotaan muun muassa siksi, että komposiittipinta ei tikkuunnu eikä ole liukas märkänäkään, se on helppo pitää kunnossa ja tarjoaa uuden raikkaan vaihtoehdon pihasuunnitteluun.

Hoitaminen

Komposiittiterassien hoitaminen on helppoa. Ne kannattaa pestä pari kertaa vuodessa. Softcare on kehittänyt erikoispesuaineen komposiitti- ja muovipinnoille. Komposiittilaudat, lujuudestaan huolimatta, saattavat olla pinnaltaan hyvinkin huokoisia. Erilaiset liat, siitepöly ja rasvatahrat jättävät pysyviä jälkiä. Terassilaudat kannattaakin suojata. Suosittelemme suojaamaan ainakin grillinympäriltä sekä ruokailualueen ympäristön. Suojatulta pinnalta lika irtoaa helpommin eikä lika pääse imeytymään huokoiseen pintaan.

Tuotteet

Softcare Komposiittipesuaine on täysin uudentyyppinen luontoystävällinen erikoispesuaine komposiitti- ja muille muovipinnoille. Erittäin tehokas tiiviste kaikenlaisen lian irrottamiseen. Sekoita tiiviste puhtaaseen veteen 1:30 ja jos pahoja rasvatahroja, niin 1:15. Levitä likaiselle pinnalle esim. sumuttamalla. Anna vaikuttaa joitain minuutteja, harjaa ja huuhtele hyvin. Voit myös käyttää painepesurilla 3-5% liuoksena. Anna vaikuttaa ja huuhtele.

Softcare Komposiittisuoja on vesipohjainen ja tehokas suoja komposiittirakenteille ja muille huokoisille muoveille mm. ulkokalusteille. Komposiittisuojalla suojaa helposti vaikka koko terassin. Estää mm. rasvatahrojen ja siitepölyn imeytymisen huokoiseen pintaan. Terassi ja kalusteet pysyvät siistinä pitkään ja suojatulta pinnalta lika irtoaa helpommin.

Composite decking products

Ravista pulloa ennen käyttöä. Sumuta suojaa n. 1 dl / m2 puhtaalle kuivalle pinnalle. Ulkona työskennellessä, tee työ kuivalla ilmalla ja anna kuivua 24 tuntia.

Aurinkoista kesää!