venetekstiilien_pesuaine

Softcare Venetekstiilien pesuaine 500 ml

Softcare Venetekstiilien pesuaine

Erityispesuaine veneen sisustustekstiilien pesuun ja tahranpoistoon. Sen valmistuksessa on käytetty puhtaita, luonnossa hajoavia raaka-aineita.

Sumutetaan likaantuneelle pinnalle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pinta pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla liinaa välillä huuhdellen. Kun poistat tahraa, tee puhdistus aina tahran ulkoreunasta sisäänpäin sitä levittämättä. Yksittäistä tahraa poistettaessa vältyt vesiringin syntymiseltä, kun lopuksi häivytät märän ja kuivan rajapinnan kostuttamalla kevyesti rajatun alueen, esim. saumasta saumaan tai koko tyynyn pinnan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteeliinalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen irtoaa väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi.

Kun peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, jotta lopputulos on tasainen. Vältä aina liikaa kastelua ja anna tekstiilin kuivua ilmavasti. Noudata valmistajan antamia pesuohjeita.

Softcare veneen verhoilupesuaine on pakattu 500 ml kierrätettävään muovipulloon, jonka voi hävittää polttamalla tai sekajätteenä. EAN 6416977712824

7 varastossa

Softcare Venetekstiilien pesuaine 500 ml

10.00  3.90 

tuotetunnus (SKU) 712824 Osasto: