Softcare Terassipesutiiviste 2 l

Softcare terassipesu on pesuainetiiviste, joka on suunniteltu vaikeankin lian peittämien pintojen puhdistukseen. Se puhdistaa erilaiset piha, aita, katto ja kivirakenteet ja sopii myös sisäkäyttöön. Tuote perustuu täysin uuden sukupolven Softcare teknologiaan, joka on tehokas, turvallinen käyttää ja erittäin luontoystävällinen. Uusi Softcare teknologia perustuu uuteen ainutlaatuiseen keksintöön, joka irrottaa rasvaa, muuta vaikeaa likaa ilman liuotinaineita. Se ei ole vaarallista käyttäjilleen eikä kuormita ympäristöä. Tehon antaa uusi, nykyaikainen sisältö. Tuote on täysin vesipohjainen eikä vahingoita mitään pestäviä pintoja.

Tuote on pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun pakkaukseen. Sen voi hävittää turvallisesti kierrättämällä muovin kierrätyksessä tai polttamalla.

Käyttöohje: Normaalipesussa laimenna 1/10 ja painepesurilla 2-3% liuoksella pesten. Levitä pesuaine ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele sen jälkeen pois ja käytä apuvälinettä, jos pinta on pinttynyt. Vaikea lika 1:5 ja lievempi 1:10-15.

EAN: 6416977715283

6 varastossa

Softcare Terassipesutiiviste 2 l

15.00  10.00 

Tuotetunnus (SKU): 715283