Voiko sähköisyydenpoistajaa käyttää keskuspölyimurin letkuun johon tarttuu kissojen karvat?

 Softcare Sähköisyydenpoistaja sopii käytettäväksi myös tällaisilla pinnoilla. Softcare Sähköisyydenpoistaja estää staattisen sähkövarauksen kertymistä pitkähköjä aikoja, jolloin tuotteella saanee helpotusta tuohon. Kissojen karvat sekä polynimurin letku ovat yleensä molemmat staattisesti varautuneita, jolloin ne magneetin tavoin vetävät toisiaan puoleensa. Tässä Softcare Sähköisyydenpoistaja estämällä sähkövarauksen pölynimurin letkusta ehkäisee kissojen karvojen tarttumista. Sotftcare Sähköisyydenpoistaja on osittain ja nopeasti haihtuva, […]

 Softcare Sähköisyydenpoistaja sopii käytettäväksi myös tällaisilla pinnoilla.

Softcare Sähköisyydenpoistaja estää staattisen sähkövarauksen kertymistä pitkähköjä aikoja, jolloin tuotteella saanee helpotusta tuohon. Kissojen karvat sekä polynimurin letku ovat yleensä molemmat staattisesti varautuneita, jolloin ne magneetin tavoin vetävät toisiaan puoleensa. Tässä Softcare Sähköisyydenpoistaja estämällä sähkövarauksen pölynimurin letkusta ehkäisee kissojen karvojen tarttumista.

Sotftcare Sähköisyydenpoistaja on osittain ja nopeasti haihtuva, mutta tuote pysyy aktiivisena pitkään kun näkyvä neste on haihtunut käsitellystä materiaalista. Annan aineen haihtua pölynimurin letkun käsittelyn jälkeen ennen imurointia.

Softcare_Antistatic_Sahkoisyydenpoistaja300ml